Kariéra v OLIVE Food

Provozní manažer/ka pro gastro provozy

 
Provoz: OLIVE Karolinská, Restaurant Danubio, Noodle bar Sukhothai, Kavárna Café

 

Náplň práce:
  • Zajištění plynulého chodu všech středisek
  • Detailní znalost nabízených služeb a menu na jednotlivých střediscích
  • Částečné řízení personálu
  • Včasné a správné zpracování předepsané administrativní agendy
  • Účast na tvorbě měsíčních předepsaných reportů
  • Výpomoc při obsluze hostů v době obědů
  • Kontrola zajištění dostatečného zásobování středisek
Požadavky:
  • Vzdělání v oboru gastronomie výhodou a zkušenosti podmínkou
  • Zkušenosti s vedením týmu a provozu minimálně 1 rok
  • Zbožíznalství
  • Profesionální vystupování
  • Pokročilá znalost práce na PC, znalost programu Septim podmínkou
  • Flexibilita, důraz na přesnost
Nabízíme: 
  • pracovní doba PO-PÁ
  • odpovídající finanční ohodnocení
  • zaměstnanecké stravování
  • možnost profesního a odborného růstu (školení, tréninky)
  • další zaměstnanecké benefity (MultiSport)
Vaše životopisy zasílejte emailem na milan.turek@olivefood.cz
 
 
 
 
 
 

OBSLUHA VÝDEJE / POMOCNÝ KUCHAŘ

Do moderní kantýny OLIVE Karolinská/Kodaňská přijmeme obsluhu výdeje / pomocného kuchaře na HPP.
Pracovní doba Po-Pá od 8:00 – 16:00
Volné víkendy a státní svátky.
Nabízíme:
  • Práce v mladém kolektivu
  • adekvátní finanční ohodnocení
  • zaměstnanecké výhody
Požadujeme:
  • Komunikativnost
  • vstřícné chování
  • týmového ducha
Vaše životopisy s fotografii zasílejte emailem.
 

POKLADNÍ – HPP

Co požadujeme?
  • práce na obdobné pozici výhodou
  • vstřícnost
  • flexibilitu
Co nabízíme?
  • Pracovní doba od po-pá
  • zaměstnanecké výhody
  • práce v mladém kolektivu
 
Vaše životopisy s fotografií zasílejte na: office@olivefood.cz
   

Na odpovědi bez CV a fotografie nebudeme reagovat.